Google Earth

Google Earth bild från databasen

Ont om tankställen utanför Sverige?

Det finns nu nästan 3000 E85 mackar i Europa och det öppnas nya varje vecka. De flesta finns än så länge i Sverige som ju var först med E85 i Europa, men numera ökar antalet allt snabbare i övriga Europa där antalet mycket väll kan komma att fördubblas i år. Det finns nu E85 i Frankike, Tyskland, Ungern, Schweiz, Tjeckien, Irland, Nederländerna, Österrike, England, Norge, Spanien, Litauen, Finland, Ukraina, Lettland, Slovakien, Italien och Island.

Etanol.nu har i dag den mest kompletta databasen över etanoltankställen i Europa, inkl priser och GPS koordinater, det går tom att se tankställen i programmet Google Earth som på bilden till vänster!

 • Saknas något tankställe?
 • Har du en bättre vägbeskrivning?
 • Stämmer inte priset?
 • Hjälp gärna till att uppdatera databasen!

  Ta mig till databasen!

  Utöver pionjärlandet Brasilien, där antalet etanol-mackar och flexifuelbilar har blivit större än bensin finns etanol som drivmedel numera i alla världsdelar och nu satsar länder i Afrika, Asien, Australien och Nord och Syd-Amerika på såväl produktion som distribution av drivmedelsetanol. De drygt 2000 E85 tankställerna i USA hitter du på neare85.com och e85refueling.com

  Kontaktsida
  Vi har ca 1200 registrerade medlemmar
  och ca 1700 unika besökare per dag
  Valid HTML 4.01 Transitional